hoogsensitief perspectief
over prikkeling
Bedrijven


Het bedrijfsleven kan baat hebben bij hoogsensitieve mensen. Hoogsensitieve mensen pikken door hun eigenschappen soms andere signalen uit de omgeving op en hebben daardoor vaak een andere invalshoek. Zij kunnen meedenken in het belang van uw bedrijf en uw klanten.
 
Wilt u eens uit de race van alledag stappen om met een frisse helicopterview, of uilenoog, te kunnen kijken naar wat er zich afspeelt in en om uw bedrijf?
 
Ziet u meerwaarde in de aanwezigheid van een vreemde eend in de bijt  bij een bijeenkomst voor het verkennen van de strategie of het bijstellen van beleid van uw bedrijf? Die de vragen stelt, waar u wellicht al heel lang niet meer aan gedacht heeft of nooit bij stil gestaan heeft? De vragen die misschien niet gesteld durven worden door mensen in uw bedrijf? De vragen, die misschien geen antwoord nodig hebben?
 
Heeft u er behoefte aan eens stil te staan bij sensitiviteit of gewoon medemenselijkheid in uw bedrijf? Om stil te staan bij de heersende cultuur binnen het bedrijf en waar zich openingen bevinden voor ontwikkeling?
 
Een onafhankelijke sensitieve denker, die u met een frisse wind stof tot nadenken kan geven.
 
Voor meer informatie of een kennismaking maak een afspraak met Suzanne Jongert: contact@hsperspective.com
 
Wilt u een bijdrage leveren aan het financieren van de eerste druk van dit unieke boek over de belevingswereld van een hoogsensitief persoon, omdat u het belangrijk vindt dat dit boek toegankelijk wordt voor een grote groep mensen? Neem dan contact op met de uitgever Hans Haring: bonnevilleharing@hetnet.nlUiteraard kunt u ook uw eigen bedrijfsexemplaar hier bestellen.
Het boekInkijkenBestellenReactiesBedrijvenHoogsensitiviteitDe auteurDe uitgeverContact